Το Acai Berry σύμμαχος ομορφιάς

Το θαυματουργό αυτό μούρο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προσοχή ολόκληρου του πλανήτη με τις ευεργετικές του για τον οργανισμό ιδιότητες, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την αξία του, και αυτή τη φορά στον χώρο της ομορφιάς.

Τα πολλά οφέλη του Acai Berry έχουν οδηγήσει σε μια σειρά από έρευνες και μελέτες για τις ικανότητες αυτού του μαγικού υπερ-φρούτου σε διάφορους τομείς.

 Acai Berry και αδυνάτισμα

Γνωστή είναι η δράση του Acai Berry στον χώρο των προϊόντων αδυνατίσματος. Τα προϊόντα αυτά με δραστικό συστατικό το Acai Berry βρίσκονται πρώτα στη ζήτηση, σε Ευρώπη και Αμερική, για την άμεση και αποτελεσματική δράση τους με στόχο την απώλεια βάρους, αλλά και για την φροντίδα και την προστασία που παρέχουν στον οργανισμό.

Το Acai Berry παρουσιάζει την ικανότητα να ελέγχει την όρεξη, να τονώνει τον μεταβολικό ρυθμό και να αυξάνει τις καύσεις λίπους του οργανισμού, επιτυγχάνοντας έτσι αδυνάτισμα χωρίς κόπο και στερήσεις.

 Acai Berry και μάχη κατά του γήρατος

Το Acai Berry, εκτός από τις πασίγνωστες ιδιότητές του σε σχέση με το αδυνάτισμα, είναι πολύ γνωστό και για τις αντιοξειδωτικές ικανότητές του. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το γνωστό υπερ-φρούτο, κατορθώνει να επιβραδύνει και να αποτρέψει την διαδικασία γήρανσης και καταστροφής των κυττάρων, ενώ παράλληλα προάγει και την αναδημιουργία και την επισκευή τους.

Η κατανάλωση Acai Berry συστηματικά, βοηθάει στην απόκτηση όμορφων και λαμπερών μαλλιών, ενός δέρματος υγιούς, χωρίς ρυτίδες και αστραφτερού, και ωραίων και γερών νυχιών.

Η δίαιτα που περιλαμβάνει Acai Berry, μπορεί να σας χαρίσει έναν όμορφο εαυτό τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Το Acai Berry περιέχει ένα έλαιο, παρόμοιο με αυτό που περιέχεται στο γνωστό σε όλους ελαιόλαδο, το οποίο παρουσιάζει μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες. Έχει έντονη αντιφλεγμονώδη δράση και αναδομεί τα κύτταρα, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση και την εμφάνιση των αντιαισθητικών και ανεπιθύμητων από όλους ρυτίδων.

 Χρόνος δράσης του Acai Berry

Με μια δίαιτα ή διατροφή πλούσια σε Acai Berry, τα αποτελέσματα τη δράσης του μοναδικού υπερ-φρούτου στον οργανισμό, γίνονται αντιληπτά από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα χρήσης του.

Τα αποτελέσματα του Acai Berry στη σιλουέττα, αλλά και στην επιδερμίδα, γίνονται άμεσα ευδιάκριτα. Το περιττό λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό, το σώμα βρίσκει την χαμένη του γραμμή, ενώ παράλληλα το δέρμα αποκτά μια αίσθηση υγείας και νεότητας, ελαστικότητα και ακτινοβολία.

 Acai Berry και ομορφιά

Η χρήση καλλυντικών και κρεμών εξωτερικά, δε μπορεί παρά να κάνει ελάχιστα πράγματα για την επιδερμίδα. Η ουσιαστική θρέψη της επιδερμίδας γίνεται μέσω της διατροφής. Οι πολλές βιταμίνες, τα στοιχεία και οι αντιοξειδωτικές ουσίες του Acai Berry, είναι που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σας την λάμψη και την ζωντάνια που της έλειπε, και που θα διώξουν τη θαμπάδα και τις ρυτίδες μακριά.

Comments are closed.