100% Pure Acai Berry

PUREACAI-AcaiberryhellasΤο 100% Pure Acai Berry είναι η πιο ασφαλής και δραστική λύση για απώλεια των περιττών κιλών. Είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα με καθαρό 100% αγνό Acai Berry και χωρίς καμία άλλη πρόσμιξη από τεχνητές χρωστικές ή συντηρητικές ουσίες.

Το 100% Pure Acai Berry εγγυάται 100% εύκολο και άμεσο αδυνάτισμα!

 Το 100% Pure Acai Berry στην SUNDAY EXPRESS

Ως γνωστόν, το Acai Berry, είναι αυτή τη στιγμή το πιο διαδεδομένο superfood σε ολόκληρο τον πλανήτη, με πολλούς celebrities παγκοσμίως να είναι φανατικοί οπαδοί των συμπληρωμάτων αδυνατίσματος με την δύναμη του γνωστού υπερ-φρούτου.

Τα συμπληρώματα που κυκλοφορούν με Acai Berry είναι πάρα πολλά.

Το 100% Pure Acai Berry όμως είναι το μοναδικό συμπλήρωμα αδυνατίσματος που κατάφερε να τραβήξει την προσοχή και να αποσπάσει κριτική στην γνωστή αγγλική εφημερίδα SUNDAY EXPRESS από την πασίγνωστη δημοσιογράφο Victoria Gray, η οποία και δοκίμασε η ίδια το προϊόν.

Victoria Gray στη SUNDAY EXPRESS 

Victoria Gray-Pure AcaiΗ Victoria Gray, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει η ίδια το γνωστό συμπλήρωμα διατροφής και κατέγραψε την προσωπική της εμπειρία σε άρθρο της στην διάσημη εφημερίδα SUNDAY EXPRESS.

Σύμφωνα με την διάσημη δημοσιογράφο, μετά από έναν μόνο μήνα χρήσης του 100% Pure Acai Berry, έχασε 1.5 κιλό, αν και όπως δήλωσε δεν ήταν αυτό που προσδοκούσε. Ωστόσο δεν ήταν η μοναδική αλλαγή που παρατήρησε τόσο στο σώμα όσο και στον οργανισμό της.

Παράλληλα με την απώλεια βάρους είχαν γίνει ευδιάκριτες και άλλες σημαντικές αλλαγές στον οργανισμό της όπως :

 • Μικρότερo αίσθημα κούρασης και περισσότερη ενέργεια και ζωντάνια
 • Καλύτερος και πιο ποιοτικός ύπνος (αφού σύμφωνα με την ίδια, έπασχε και από αϋπνίες)
 • Όψη υγείας και φρεσκάδας
 • Λαμπερή και υγιής επιδερμίδα
 • Όμορφα και γερά μαλλιά που λάμπουν

Όλα αυτά της έδωσαν τη δύναμη, παρά το γεγονός ότι η απώλεια βάρους που πέτυχε δεν ήταν αυτή που αρχικά επιθυμούσε, να συνεχίσει την προσπάθειά της με τη βοήθεια του 100% Pure Acai Berry.

Έτσι, μετά από 3 μήνες χρήσης του 100% Pure Acai Berry, κατάφερε να χάσει 3.2 κιλά από το βάρος της και να νιώθει πολύ πιο υγιής, γεμάτη ζωντάνια και ευεξία.

Παραγγείλτε το 100% Pure Acai Berry εδώ

 Συστατικά του 100% Pure Acai Berry

Ένα και μοναδικό το συστατικό του 100% Pure Acai Berry, το πανίσχυρο superfood Acai Berry, 100% αγνό και 100% ανόθευτο, χωρίς χημικά πρόσθετα, χωρίς χρωστικές ουσίες και χωρίς συντηρητικά και διεγερτικά.

Το 100% Pure Acai Berry κατορθώνει το ακατόρθωτο απλά και μόνο με τη δύναμη της φύσης, χωρίς παρενέργειες και χωρίς κίνδυνο για την υγεία.

Αυτός είναι άλλωστε και ο κυριότερος λόγος που το 100% Pure Acai Berry ξεχωρίζει από όλα τα άλλα συμπληρώματα διατροφής.

100%-acai-berry-daily-mail

 Η μεγάλη διαφορά του 100% Pure Acai Berry

Το Acai Berry είναι ένα φρούτο με εξαιρετικές για τον οργανισμό ιδιότητες. Αυτό είναι γνωστό σε όλους!

Αυτό όμως που ο περισσότερος κόσμος αγνοεί, είναι πως το Acai Berry για να μπορέσει να δώσει στον οργανισμό όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες, πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά σε ποσότητα 1000 με 1500 mg περίπου.

Τα περισσότερα συμπληρώματα διατροφής με το γνωστό superfood Acai Berry, περιέχουν πολύ μικρότερη από την ενδεδειγμένη ποσότητα, με αποτέλεσμα να είναι ουσιαστικά άχρηστα. Σίγουρα δεν είναι επιζήμια η λήψη τους, αλλά είναι εντελώς ανούσια.

Δείτε εδώ την Διαφορά:

Αντίθετα, το 100% Pure Acai Berry, παρέχει στον χρήστη την ακριβή ποσότητα που απαιτείται από τον οργανισμό για ημερήσια λήψη, ώστε να μπορέσει να επωφεληθεί από τις ιδιότητες του φρούτου και να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, απώλεια βάρους και ενίσχυση του οργανισμού.

Υγεία και ομορφιά μαζί δηλαδή!

Χρήση – Δοσολογία του 100% Pure Acai Berry

100pureacai-acai plusΚάθε κάψουλα του 100% Pure Acai Berry περιέχει 700 mg αγνό λυοφιλοποιημένο Acai Berry και τίποτα παραπάνω! Πρόκειται για το πιο αγνό και ισχυρό αδυνατιστικό προϊόν, για έναν δραστικό λιποδιαλύτη που παρέχει άμεσα αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια για τον οργανισμό.

Η συνιστώμενη ημερήσια δόση (ΣΗΔ) για το 100% Pure Acai Berry είναι 2 κάψουλες την κάθε ημέρα, μία το ρπωί μετάτο πρωινό γεύμα και μία το βράδυ μετά το βραδινό γεύμα.

Έτσι καλύπτεται και η ποσότητα Acai Berry που έχει ανάγκη ο οργανισμός για να μπορέσει να λάβει όλη την ευεργετική δράση του φρούτου.

Έχει το 100% Pure Acai Berry παρενέργειες ;

Το 100% Pure Acai Berry είναι αγνό και καθαρό φρούτο Acai Berry, λυοφιλοποιημένο και χωρίς καμία χημική πρόσμιξη. Πρόκειται για έναν εντελώς ακίνδυνο για την υγεία, φυσικό λιποδιαλύτη, που δεν παρουσιάζει καμία απολύτως παρενέργεια.

Αντιθέτως, το 100% Pure Acai Berry, παρέχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό, τον οποίο και προφυλάσσει από πολλές ασθένειες.

Θετικά του 100% Pure Acai Berry

 • Περιέχει 100% αγνό και καθαρό Acai Berry
 • Είναι 100% φυσικό προϊόν χωρίς χημικές προσμίξεις
 • Παρέχει στον οργανισμό βιταμίνες και πολύτιμα συστατικά
 • Τονώνει τον μεταβολισμό
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Χαρίζει ενέργεια και ζωντάνια
 • Φροντίζει για την υγεία και τη σωστή λειτουργία του οργανισμού
 • Αυξάνει τις σεξουαλικές επιδόσεις
 • Χαρίζει υγιή και λαμπερά μαλλιά και όμορφη και φωτεινή επιδερμίδα
 • Φροντίζει για την σωστή λειτουργία της όρασης
 • Αποτοξινώνει τον οργανισμό
 • Είναι εύκολο στη χρήση
 • Δεν έχει καθόλου παρενέργειες
 • Σας βοηθάει να χάσετε από 1 έως και 1.5 κιλό την κάθε εβδομάδα χωρίς καθόλου κόπο

Αγορά του 100% Pure Acai Berry

evolution-slimming-acai-plusΤο 100% Pure Acai Berry δεν είναι προϊόν που κυκλοφορεί στα ελληνικά φαρμακεία. Το 100% Pure Acai Berry μπορείτε να το προμηθευτείτε εύκολα και με μεγάλη ασφάλεια από το πασίγνωστο και μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής και αδυνατίσματος παγκοσμίως, το Evolution Slimming.

Το 100% Pure Acai Berry παρέχεται σε συσκευασία με 60 ειδικές κάψουλες που αρκούν για θεραπεία ενός ολόκληρου μήνα. Η τιμή της συσκευασίας είναι στα 23.51 ευρώ μόνο.

Για περισσότερες προσφορές μπορεί να ενημερωθεί κάποιος από την ιστοσελίδα του Evolution Slimming.

Παραγγείλτε το 100% Acai Berry πατώντας εδώ