Acai Berry : Το θαυματουργό !

Λίγα λόγια για το superfood Acai Berry

Acai Berry HellasΤο Acai Berry είναι ένα μούρο που φύεται εδώ και πολλούς αιώνες στα τροπικά δάση του Αμαζονίου και καταναλώνεται από τους ιθαγενείς, και μόλις τα τελευταία χρόνια έγιναν γνωστές και στον δυτικό πολιτισμό οι εξαιρετικές ιδιότητες του μικρού αυτού φρούτου και τα άφθονα οφέλη που παρέχει για την υγεία.

Το Acai Berry είναι ένα μικρό φρούτο, στο μέγεθος ενός οποιουδήποτε μούρου και σε χαρακτηριστικό σκούρο μωβ χρώμα. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια, το Acai Berry, έχει κατακλύσει τις αγορές με τη συμμετοχή του σε συμπληρώματα διατροφής και αδυνατίσματος και ειδικά ροφήματα, και γνωρίζει πολύ μεγάλη αποδοχή από το κοινό παγκοσμίως.

Πλεονεκτήματα Acai Berry

  • Αποτοξινώνει τον οργανισμό

Το μεγάλο ατού ενός συμπληρώματος διατροφής με το γνωστό superfood Acai Berry, είναι πως διευκολύνει τον  οργανισμό να αποβάλει τις επιβλαβείς τοξίνες που κατακλύζουν την καθημερινότητά μας και προσβάλουν την υγεία μας.

Οι τοξίνες απομακρύνονται με φυσικό τρόπο και ο οργανισμός, καθαρός πλέον, λειτουργεί καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.

  • Αδυνατίζει

Acai-Berry-αδυνάτισμαΜετά το στάδιο της αποτοξίνωσης, σειρά παίρνει το επίμονο πάχος, το οποίο και μπαίνει στο στόχαστρο. Το Acai Berry κατορθώνει να εκτινάξει στα ύψη τον μεταβολικό ρυθμό του κάθε οργανισμού και να αυξήσει τις καύσεις λίπους (ακόμα και σε κατάσταση αδράνειας), με αποτέλεσμα την εύκολη απώλεια κιλών χωρίς κανένα απολύτως κόπο ή προσπάθεια, και χωρίς καμία αλλαγή των διατροφικών μας συνηθειών.

Παράλληλα, το Acai Berry, φροντίζει για τη διατήρηση της υγείας του οργανισμού, παρά την απώλεια βάρους, ώστε το άτομο να μην αισθάνεται κόπωση ή εξάντληση.

  • Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού

Το Acai Berry είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία που ενισχύουν τις άμυνες του οργανισμού και προφυλάσσουν από ασθένειες, ιώσεις και γρίππη. Ο οργανισμός γίνεται πιο ανθεκτικός και θωρακίζεται από μικρόβια και λοιμώξεις.

  • Δρα κατά των ελευθέρων ριζών

Οι ανάπτυξη των ελευθέρων ριζών στον οργανισμό αποτελεί πηγή πολλών κακών και πολλών σοβαρών ασθενειών, όπως ο καρκίνος, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η νόσος του Parkinson και η νόσος του Alzheimer, καθώς και άλλων εκφυλιστικών ασθενειών.

Το Acai Berry είναι ένα φρούτο πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ( για την ακρίβεια είναι το φρούτο με τα πιο μεγάλα ποσοστά αντιοξειδωτικών ουσιών) και φροντίζει την καταπολέμηση των ελευθέρων αυτών ριζών.

Ο μολυσμένος αέρας, το κακής ποιότητας φαγητό πλούσιο σε χημικά και συντηρητικά που καταναλώνουμε καθημερινά, το κάπνισμα, το έντονο καθημερινό άγχος, οι ακτινοβολίες που δεχόμαστε, είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που καθημερινά επιβαρύνουν τον οργανισμό μας και τον φθείρουν. Για τον λόγο αυτό, η κατανάλωση άφθονων αντιοξειδωτικών είναι επιβεβλημένη για τη διατήρηση της υγείας.

  • Χαρίζει λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Προϊόν  και άμεση συνέπεια της οξείδωσης είναι φυσικά και η πρόωρη γήρανση. Το Acai Berry με τά άφθονα αντιοξειδωτικά που παρέχει στον οργανισμό, μάχεται κατά της γήρανσης του οργανισμού, της φθοράς των κυτάρρων και των συνεπειών της, και ενισχύει την αναγέννηση των κυτάρρων χαρίζοντας όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα, με ελαστικότητα και χωρίς σημάδια του χρόνου.

  • Καταπολεμά την κόπωση – χαρίζει ενέργεια

Το Acai Berry χαρίζει ενέργεια και αίσθημα ευεξίας στον χρήστη, που δεν νιώθει πλέον καταβεβλημένος ή εξαντλημένος. Αυξάνει την αντοχή και βοηθάει στην ανάπτυξη των μυών παράλληλα με την απώλεια βάρους.

  • Βελτιώνει τις σεξουαλικές επιδόσεις

Με περισσότερη αντοχή και γενικότερη καλή κλινική κατάσταση (καλή λειτουργία της καρδιάς, μεγαλύτερη αντοχή, καλύτερη μυϊκή κατάσταση, περισσότερη ενέργεια, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος), έχει πλέον το άτομο και φανερά βελτιωμένη σεξουαλική ζωή και κατ’επέκταση καλύτερη ψυχολογία και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

  • Χαρίζει πιο ποιοτικό ύπνο

Το Acai Berry ανάμεσα στα πολλά οφέλη του, περιλαμβάνει και την προσφορά καλού και ποιοτικού ύπνου, στοιχείου πάρα πολύ σημαντικού για την διατήρηση της υγείας (σωματικής και ψυχικής) και φυσικά για την ομαλή λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού.

  • Ομαλή λειτουργία του νευρολογικού συστήματος

Με την αποβολή των τοξινών, την απομάκρυνση του άγχους και τον ποιοτικότερο ύπνο σε συνδυασμό με την καλύτερη σεξουαλική ζωή αλλά και την νέα και πιο αδύνατη εικόνα του εαυτού μας, κερδίζουμε και καλύτερη ψυχολογία και σωστή λειτουργία του νευρολογικού μας συστήματος.

 Συμπλήρωμα διατροφής και Acai Berry

100pureacai-acai plusΗ ημαρήσια ποσότητα Acai Berry για να καταφέρουμε να κερδίσουμε όλα τα παραπάνω οφέλη, είναι περίπου 1000 με 1500 mg.

Για τον λόγο αυτό σας προτείνουμε το διατροφικό συμπλήρωμα με καθαρό Acai Berry και χωρίς καθόλου προσμίξεις, το 100% Pure Acai Berry.

Το 100% Pure Acai Berry περιέχει σε κάθε κάψουλα 700 mg αγνού λυοφιλοποιημένου Acai Berry και λαμβάνεται δύο φορές ημερησίως.

 Προσοχή!

Πολλοί στην προσπάθειά τους να επωφεληθούν από την δημοσιότητα που έχει λάβει το εν λόγω superfood, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά προϊόντα που ουδεμία σχέση έχουν με τα αυθεντικά.

Πολλά μάλιστα από αυτά περιέχουν απειροελάχιστη ποσότητα από Acai Berry, απλά και μόνο έχοντας ως στόχο την εξαπάτηση του αγοραστικού κοινού.

Επίσης πολλοί από τους πωλητές αυτούς μπορεί να μην είναι αξιόπιστοι. Αντίθετα το 100% Pure Acai Berry διατίθεται από το πιο καταξιωμένο και γνωστό παγκοσμίως διαδικτυακό κατάστημα προϊόντων αδυνατίσματος και συμπληρωμάτων διατροφής, το Evolution Slimming.